Intresseanmälan

Till oss kan du söka fr.o.m den dag barnet föds. Vi välkomnar alla barn mellan 1-6 år.

För intresse kontakta köansvarig Martina Tornström 0704-665456 eller maila Martina

Du kan göra en anmälan* redan idag. Fyll i din e-postadress. I meddelanderutan fyller du i namn och personnummer (201x-xx-xx) på barnet samt dina kontaktuppgifter. Ange även om ni önskar inskolning i augusti eller januari samt vilket år.

*Genom att skicka en anmälan godkänner du att vi lagrar dina uppgifter i enlighet med GDPR. Skulle du vilja att vi raderar dina uppgifter kan du när som helst kontakta köansvarig ovan och bli borttagen ur vår lista. Informationen du lämnar används enbart av Ekhagens förskola och lämnas ej till tredje part.